Sunday, 24 August 2014

Jessica Ie Mini Giveaway

Haiii Girls...
Ini kesekian kalinya aku ikutan giveaway, mudah mudahan kali ini bisa menang lagi hihihi
Aku tau ada giveaway ini dari Facebook, dan baru tau tadi sama yang bikin give away nya , namanya Jessica Ie,untuk profil lengkap nya kamu bisa klik disini  masih muda and cantik banget kaya artis K-pop hehe...beneran deh.
Kalo dilihat hadiah hadiahnya dalam giveaway ini sih banyak banget, jadi bukan mini giveaway sebenernya,
nih liat deh hadiah hadiah nya :



1st Winner :
  • 3M Scotch Eye Korea (my fav eye scotch that gave me permanent double eyelids! <3) READ ABOUT THIS HERE
  • Etude House Moistful Collagen Cream [BIG SIZE]
  • Etude House Moistful Collagen Essence [mini size, not sample]
  • Etude House Drawing Eyebrow AD #Grey
  • Laneige Waterbank Sleeping Pack Mini 
  • Maybelline Master Liner #White
  • 6 pairs of fake lashes (some of them are my favorite type of lashes like I used on my FOTDs and tutorials <3), you can choose 1 of your choice from instagram.com/beatusbeautyshop
  • The Face Shop Daily Beauty Tools Eye Cream (glue and for fake lashes)
  • Etude House Sun Prise SPF 30 Sample
  • Etude House Sun Prise SPF 45 Sample
  • Etude House Precious Mineral Cotton Fit BB Cream Sample
  • Salmon Bright Muku Sample


2nd Winner :
  • AOA Unofficial White Turtle Neck Crop Tee Open Shoulder ( This style is so popular amongst Korean girl bands xD)






  • 2 pairs of fake lashes of your choice (you can see the models in instagram.com/beatusbeautyshop
  • X2R Whitening Oil Control Face Mist
  • Etude House Sun Prise SPF 30 Sample
  • Etude House Moistful Collagen White First Essence Sample
  • Etude House Moistful Collagen Cream Sample
  • Etude House Precious Mineral Cotton Fit BB Cream Sample


Tuh kaaan, banyak kan hadiahnyaaa, makanya ayo ikutan yooo, untuk detail nya ,kalian bisa cek disini yaa.

And  kalo ada yang mau ditanyakan, silahkan bisa langsung kontak Jessica di :
LINE : jessica_ie
BBM : 79a55da8 Jessica 


Oke , jangan lupa ikutan yaaa and wish me luck.
Thank You Girls...






No comments:

Post a comment